Fiets en wandelbeurs Expo Gent

De Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 in Flanders Expo Gent, telkens van 10:00 tot 17:00. Ongetwijfeld doe je hier de nodige inspiratie op voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Op de Bij Landgenoten stand krijg je een gratis uitgedrukte versie van onze e-magazines Fietsen & Wandelen bij Land- en Taalgenoten, en kun je deelnemen aan een wedstrijd waarbij maar liefst 7 wandel- of fietsverblijven in het buitenland te winnen zijn. Exact 6 accommodaties of organisaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op de Fiets- en Wandelbeurs,waaronder wijzelf le silence du midi in een Bij Landgenoten Verzamelpaviljoen ! Tot dan….

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *