Onze glamping safaritenten

Glamping safaritenten in Frankrijk zijn al enige tijd populair. Ook bij ons kan je lekker kamperen en toch de luxe voelen van thuis.

Glamping safaritenten in Frankrijk

Op ons domein staan drie glamping safaritenten in Frankrijk te wachten tot jij er vol enthousiasme intrekt, samen met je partner of je gezin.

Het is absoluut niet moeilijk om van deze luxueuze canvastenten je tijdelijke thuis te maken. Want onze tenten hebben elk een oppervlakte van 9 bij 6 meter en zijn dus van een extra groot formaat.

Elke glamping safaritent staat op een grote houten vlonder en heeft een ruime luifel vooraan. Zo zit je altijd droog of kan je de schaduw opzoeken op extra zonnige dagen.

Vanaf jouw privéterras heb je een adembenemend vrij uitzicht op de prachtige bergen en hun malsgroene flanken.

glamping safaritenten op camping Le Silence du MidiGlamping met extra veel comfort

Onze glamping safaritenten in Frankrijk zijn uiteraard voorzien van extra veel comfort, zodat jij volop kan genieten van een zorgeloze glamping vakantie in de rust en de natuur.

De inrichting bestaat uit een grote voortent met kasten, eettafel, koelkast en verrijdbaar keukenblok. Er zijn twee slaapcompartimenten met ultracomfortabele bedden.

Het buitenmeubilair bestaat uit een salon, een hangmat en een stevige eettafel met banken.

Bij meer dan twee kinderen bieden we gratis een extra slaaptentje aan, met comfortabele self-inflating matrasjes.

Verder is alles aanwezig in de glamping safaritenten: verlichting, schoon beddengoed en een ruime keukenuitrusting met bestek, pannen, borden, glazen… Je hoeft dus zelf absoluut niets mee te brengen.

Kidsproof glamping

Onze camping is kleinschalig en dus overzichtelijk. Kleine kinderen kunnen zich hier veilig uitleven. Bijvoorbeeld op onze kleine kinderboerderij met hele lieve geitjes. Onze grote tuin is bovendien helemaal omheind, dus niemand kan hier zomaar ontsnappen.

Voor de grotere rakkers is ons domein een paradijs vol avonturen. Ze kunnen hier uren spelen, ravotten, in boomhutten klimmen, met de karts rondrijden en shotten op het voetbalveld. Er is ook een gemeenschappelijke leefruimte met een leeshoek en megaveel spelletjes.

Wij hebben geen zwembad en dat is bewust zo gekozen, voor de veiligheid van de kids en onze gemoedsrust. Maar… wij hebben wél de tuinslang op de trampoline en houden dagelijks een ferm waterballonnengevecht.

Heb je echt nood aan een plons, dan ben je supersnel bij een ingericht zwemmeer met strand, op amper 5 kilometer van hier

Eten en drinken

Bij de huurprijs van de glamping safaritenten zijn geen maaltijden inbegrepen. Maar uiteraard kan je bij ons steeds terecht met een hongerige maag!

Wil je graag iets eten bij aankomst? Laat het ons zeker weten bij je reservatie en dan staat het eten tijdig voor je klaar.

Verder bieden wij ook elke ochtend een verse broodservice. Of kom eens in ons restaurant genieten van een royaal ontbijtbuffet. Overdag kan je hier ook altijd terecht voor een snelle snack en verfrissende desserts.

’s Avonds tovert gastvrouw Ellen een smaakvol driegangenmenu op tafel. Sluit gerust aan bij onze gezellige thema-avonden, volledig aangepast aan de wensen van families met kinderen.

Wil je inkopen doen? Dan is er op 5 km van hier een grote épicerie. Na 20 minuten rijden vind je zelfs al verschillende grote warenhuizen.

Ontdek onze glamping safaritenten in Frankrijk

Bij Le Silence du Midi laten we jou in alle vrijheid van je vakantie genieten. En wij helpen je graag waar je ons nodig hebt. Kom de gemoedelijkheid van ons domein zelf ontdekken!

Reserveer nu al één van onze glamping safaritenten in Frankrijk. Of contacteer ons gerust als je nog specifieke vragen hebt.

Scroll zeker eens door naar de foto’s onderaan deze pagina!

prijzen per week , 2 tot 6 personen
22 mei 2022 – 03 juli 2022445 €
3 juli 2022 – 10 juli 2022545 €
10 juli 2022 – 14 augustus 2022695 €
14 augustus 2022 – 4 september 2022545 €
4 september 2022 – 18 september 2022445 €