Le Silence du Midi Kreeg Kwaliteitslabel voor Fietstoeristen

Sinds kort heeft Le Silence du Midi het kwaliteitslabel ‘Acceuil Vélo’ gekregen! Het fietstoerisme in Frankrijk is voortdurend in ontwikkeling, met elke dag nieuwe routes en diensten die zijn aangepast aan fietsers. Om tegemoet te komen aan de nieuwe wensen van een steeds toenemend aantal fietsers, biedt het merk “Accueil Vélo” een uniek, eenvoudig en leesbaar label voor alle gebieden met toeristische fietsroutes.

Met het Accueil Vélo kwaliteitslabel kunnen fietstoeristen zo eenvoudig mogelijk alle etablissementen en plaatsen identificeren die geschikt zijn voor fietstoerisme. Meer in het bijzonder gaat het om een nationaal label dat wordt toegekend aan verschillende dienstverleners in alle gebieden met toeristische fietsroutes.

Het is de garantie voor de fietstoeristen dat zij gedurende hun hele reis een passend en warm onthaal krijgen. Accueil Vélo stelt je in staat een etablissement te vinden op minder dan 5 km van een fietsroute. En zo te profiteren van praktische informatie en nuttige adviezen voor het goede verloop van de reis. Maar ook diensten gewijd aan fietsreizigers, cyclotoeristen en bikepackers. Zoals bagagetransport, wassen en drogen van kleding of fietsen, fietsverhuur of andere accessoires… Het is ook de zekerheid dat alle uitrusting aangepast is aan hun reismateriaal!

Wensen jullie meer uitleg om bij Le Silence du Midi te komen fietsen ? Binnenkort is er een volledig nieuwe websitepagina waar je alles haarfijn vindt uitgelegd. Of steeds welkom op het online chatplatform via Bij Landgenoten om face to face je reis te bespreken !

 

dat ene plekje !

2021 ! volledig Corona-proof vakantieen.

na het afgelopen covid jaar 2020 hebben we samen met onze gasten ervoor gezorgd dat éénieder een perfecte vakantie gehad heeft. we blijven onder dezelfde vorm werken voor het volgende jaar !

dus aarzel niet en vraag naar onze beschikbaarheden 2021 !

kleine camping & chambre d’hotes

wij staan nu ook op de kleine campings en france site https://www.kleinecampingsenfrance.com 

en ook op de site chambres dhotes et gites https://www.chambresdhotesenfrance.com