restaurant Le Silence du Midi 

Restaurant Le Silence du Midi

Ons restaurant vormt het kloppende hart van ons domein. Hier kunnen jullie samen genieten. Van een drankje en een hapje, een pannenkoek of een frisse coupe. Van ontbijtbuffet tot een overheerlijk driegangenmenu.
Wij zijn elke dag open, voor iedereen, het hele jaar rond!

Altijd even gezellig

Ons restaurant beschikt over:

  • een knusse binnenzaal met houtkachel
  • een gloednieuwe ruime veranda
  • een sfeervol buitenterras

Zomer of winter, het is hier altijd even gezellig tafelen of terrassen!

Met lieve groeten van de chef

Chef Ellen nodigt jullie uit voor een culinaire reis doorheen mediterrane geuren. Zij laat zich inspireren door lokale en seizoensgebonden producten die steeds supervers worden aangeleverd op ons domein.

Die bereidt ze voor jullie met veel toewijding en liefde voor het product. De jarenlange ervaring in onze professioneel uitgeruste keuken heeft van Ellen werkelijk een topchef gemaakt die keer op keer hoogstaande gerechten op tafel tovert.

Elke dag feest!

Iedere weekdag bieden wij een all-in menu aan met voorgerecht, hoofdgerecht en huisbereid dessert.

In het weekend zijn er onze speciale themamenu’s. Die kunnen al eens Vlaams getint zijn ook, wat dan weer goed nieuws is voor frietjesliefhebbers!

Boek nu je overheerlijke vakantie!

Bij Le Silence du Midi laten we jou in alle vrijheid van je vakantie genieten. En wij helpen je graag waar je ons nodig hebt. Kom de gemoedelijkheid van ons domein zelf ontdekken!

Reserveer nu al jouw overheerlijke vakantie in de Pyreneeën. Of contacteer ons gerust als je nog specifieke vragen hebt.